Ontzorgen

Door het ECONOMATIC-concept

U wilt geen omkijken meer hebben naar de voorraden van kantoorartikelen, facilitaire producten, drukwerken, papier & inktcartridges en de inhoud van de keukenkast?

En u wilt tevens af van de reguliere, 100% voorspelbare bestellingen met betrekking tot NIET strategische en NIET complexe aankopen met een repetitief karakter? ENYA High Quality Suppliers heeft in dit geval de oplossing voor u met het unieke ECONOMATIC-concept.

In gezamenlijk overleg inventariseren wij uw behoeften en stellen wij een voorraadplan op. U behoudt wel de vrijheid van keuze van uw leverancier(s).

De door u ter beschikking gestelde kantoorkasten of locaties worden gevuld met die goederen die nodig zijn voor een vlotte werking binnen uw organisatie. Dit kan op het niveau van afdeling, verdieping, gebouw of filiaal.

Periodiek noteren wij een nieuw order, plaatsen het bij de door u gekozen leverancier(s) en vullen het automatisch aan tot een vooraf besproken aantal. Géén ERGERNIS en een minimum aan TIJDVERLIES zijn hier de kernwoorden.